Search
Close this search box.

اعزام دانشجو به آمریکا

وقتی صحبت از تحصیل در کشورهای خارجی می‌شود، آمریکا یکی از اصلی‌ترین نام‌هایی است که به ذهن می‌رسد. چرا که تحصیل در ایالات متحده، آرزو و هدف بسیاری از افراد بوده و هست. این کشور که بسیاری آن را به نام سرزمین فرصت‌ها می‌شناسند، یکی از مقاصد مهم برای بسیاری از افرادی به شمار می‌آید که آینده خود را خارج از ایران می‌دانند. 

اگرچه مهاجرت به این کشور به نظر بسیاری از افراد دور از دسترس به نظر می‌رسد، یکی از بهترین روش‌ها، اعزام دانشجو به آمریکا است. در ادامهٔ تمامی شرایط و نکات لازم برای مهاجرت تحصیلی به این کشور را برای شما شرح دادیم.

اعزام دانشجو به آمریکا
پذیرش تضمینی

آکادمی اپلای طرف قرارداد دانشگاه‌های معتبر در کشورهای مختلفی است و با توجه به این قراردادها، خدمات اخذ پذیرش در این دانشگاه‌ها به‌صورت رایگان انجام می‌شود و هزینه‌ای از طرف ما دریافت نمی‌شود.

مشاوره تخصصی
تاریخ و ساعت مورد نظرتان را انتخاب کنید و به‌صورت آنلاین وقت مشاوره رزرو کنید تا با کارشناسان با تجربه ما، درباره بهترین گزینه متناسب با شرایط و اولویت‌های شما مشورت کنید. مشاوره هم به‌صورت تلفنی و هم به‌صورت حضوری قابل انجام است.
دانشگاه‌ها و کالج‌ها
لیست کاملی از دانشگاه‌ها، کالج‌ها، مدارس و موسسه‌های مناسب پذیرش را جمع‌آوری کرده‌ایم تا شما بتوانید به‌راحتی دانشگاه‌ها و رشته‌های مختلف را هم در یک‌جا مقایسه کنید و رشته موردنظر خودتان را انتخاب کنید.

شرایط اعزام دانشجو به آمریکا در مقاطع مختلف تحصیلی

برای این‌ که بتوانید از طریق تحصیل به آمریکا بروید، نیاز دارید تا ابتدا شرایط لازم برای مهاجرت به آمریکا از طریق تحصیل را بدانید که بتوانید الزامات و نکات مهم را از پیش در نظر بگیرید.

اولین قدم برای تحصیل در آمریکا، یافتن رشتهٔ مورد نظر در یکی از دانشگاه‌ها یا موسسات معتبر این کشور است. در صورتی که صلاحیت‌های لازم را برای دریافت بورسیه دارید، می‌توانید برای دریافت آن نیز در این مرحله اقدام کنید. علاوه بر آن ‌چه مطرح شد، شرایط دیگری برای اعزام دانشجو به آمریکا وجود دارد که برخی از آن‌ها شامل موارد زیر می‌شود:

  • در صورت امکان، از یکی از استادهای خبره پیشین خود بخواهید تا توصیه نامه‌ای برای شما بنویسد. در این نامه، استاد مورد نظر صلاحیت شما را برای رشته و دانشگاه مقصد تایید می‌کند؛
  • به پاسپورتی معتبر با حداقل ۶ ماه اعتبار پس از پایان دوره تحصیلی احتیاج خواهید داشت.
  • داشتن مهارت زبانی، یکی از شرایط مهم برای اپلای دانشگاه‌های آمریکا است. برای اثبات این موضوع شما باید در یکی از آزمون‌های آیلتس، تافل، GRE،GMAT و SAT شرکت کنید.

البته در نظر داشته باشید که بسیاری از کالج‌ها و دانشگاه‌های آمریکا، نمرهٔ تافل را به عنوان ملاک در نظر می‌گیرند. بنابراین بهتر است خود را از قبل برای این آزمون آماده کنید.

نکته: حداقل نمرهٔ مورد نیاز زبان توسط هر دانشگاه، به صورت خاص تعیین می‌شود. بنابراین باید تلاش کنید تا حداقل نمرهٔ مدنظر دانشگاه خود را به دست بیاورید.

  • برای اثبات اتمام دوره تحصیل خود در دوره متوسطه، باید فرم تکمیل‌شده را آماده کنید.
  • مدارک پشتیبانی لازم جهت اثبات تمکن مالی خود مانند اسناد گردش حساب، املاک و… را تهیه و ترجمه کنید.

در صورت داشتن شرایط و طی کردن مراحل گفته‌شده، می‌توانید برای تحصیل در آمریکا و دریافت پذیرش از دانشگاه‌های این کشور اقدام کنید.

اعزام دانش آموز به آمریکا:

بسیاری از افراد گمان می‌کنند که تنها دانشجویان می‌توانند برای تحصیل به آمریکا مهاجرت کنند، در صورتی که دانش آموزان نیز می‌توانند از این فرصت استفاده کنند.

افرادی که بالاتر از ۶ سال سن دارند، می‌توانند برای تحصیل در مدارس آمریکا درخواست دهند. البته آن‌ها باید تحصیلات خود را در مدارس غیر دولتی این کشور بگذرانند.

اعزام دانشجو به آمریکا در مقطع کارشناسی:

در صورتی که افراد بخواهند در مقطع کارشناسی تحصیل کنند، باید حتماً مدرک دیپلم (۱۲ سال تحصیل در مقطع متوسطه) را دریافت کرده باشند.

علاوه بر این، افراد باید حتما مهارت زبانی لازم را که معادل حداقل مدرک آیلتس ۶ یا تافل ۷۳ است، دریافت کنند. در کنار موارد گفته‌شده، برخی دیگر از شرایط لازم برای اعزام دانشجو در مقطع کارشناسی، شامل موارد زیر است:

  • شرکت در آزمون ورودی دانشگاه؛
  • تمکن مالی کافی جهت پرداخت هزینه ۴ سال تحصیل و زندگی در آمریکا؛
  • ارائه مدرک دیپلم؛
  • رسید پرداخت هزینه ۱۵ تا ۳۰ هزار دلار برای شهریه دانشگاه.

اعزام دانشجو به آمریکا در مقطع کارشناسی ارشد:

یکی از پرطرفدارترین مقطع‌های تحصیلی برای دریافت پذیرش از دانشگاه‌های آمریکا، کارشناسی ارشد است. به طور معمول، مدت زمان تحصیل در این مقطع دو سال خواهد بود. دانشجویان باید در انتهای دوره تحصیلی مقطع کارشناسی ارشد، برای دفاع از پایان‌نامه خود اقدام کنند. افزون بر این موارد، متقاضیان برای اعزام به آمریکا باید شرایط زیر را داشته باشند:

  • مدرک زبان معادل حداقل نمره ۶.۵ یا تافل ۷۹؛
  • اثبات تمکن مالی؛
  • پرداخت هزینه ۱۸ تا ۳۰ هزار دلاری برای شهریهٔ دانشگاه؛
  • ارائه مدرک کارشناسی از دانشگاه‌های معتبر.

اعزام دانشجو به آمریکا در مقطع دکترا:

در صورتی که افراد، مقطع کارشناسی ارشد را به پایان رسانده باشند، می‌توانند برای تحصیل در مقطع دکترا به آمریکا مهاجرت کنند. تحصیل در این مقطع، بین ۳ تا ۶ سال طول می‌کشد. این افراد باید شرایط خاصی را داشته باشند که نسبت به دانشجویان کارشناسی و دکترا سخت‌گیرانه‌تر است. برخی از این شرایط، شامل موارد زیر می‌شود:

  • حداقل مدرک زبان آیلتس ۷ یا تافل معادل آن؛
  • داشتن مقالات معتبر ISI و بین‌المللی؛
  • ارائه مدارک پژوهش‌ها در طول تحصیل؛
  • ارائه توصیه‌نامه؛
  • داشتن حداقل معدل ۱۴ در مقطع کارشناسی ارشد؛
  • پرداخت شهریه دانشگاه به مبلغ حداقل ۲۰ تا ۳۰ هزار دلار.

نکاتی مهم که قبل از اعزام به آمریکا باید بدانید!

برای این‌که بتوانید در پروسه مهاجرت تحصیلی به آمریکا موفق باشید، باید نکات زیر را در نظر بگیرید:

  • از آن‌جا که پروسه دریافت ویزای تحصیلی زمان زیادی می‌گیرد، بهتر است برای روند انجام آن، برنامه‌ریزی لازم را انجام دهید.
  • بهتر است معدل شما بالاتر از ۱۴ باشد؛ هرچه معدل بالاتری داشته باشید، شانس بیشتری برای پذیرفته شدن خواهید داشت.
  • در نظر بگیرید هزینه‌هایی که در طول مسیر پرداخت می‌کنید، تحت هیچ شرایطی به شما بازگردانده نمی‌شوند.

نحوه اعزام دانشجو و اخذ پذیرش تحصیلی آمریکا

برای اعزام دانشجو به آمریکا، در مرحله اول باید بتوانید از یکی از دانشگاه‌های معتبر SEVP پذیرش دریافت کنید. پس از دریافت پذیرش و پرداخت هزینه‌های لازم، ثبت‌نام خود را در سامانه SEVIS انجام دهید. می‌توانید در این سامانه فرم I-20 را که مربوط به دانشگاه مورد نظر است، به همراه تاییدیه بانکی به دانشگاه ارسال کنید.

پس از آن باید فرم DS-160 را که خود هزینه‌هایی در بر دارد تکمیل کرده و برای هماهنگی با سفارت یا کنسول‌گری آمریکا، جهت شرکت مصاحبه حضوری اقدام کنید.

در مصاحبهٔ حضوری، باید تمام مدارک لازم را برای دریافت ویزای تحصیلی به همراه داشته باشید. در این جلسه، مدارک شما بررسی و در صورت لزوم از شما انگشت‌نگاری می‌شود. این مرحله حدود ۳ تا ۸ ماه طول می‌کشد و شما باید در انتظار نتیجه نهایی بمانید.

برای این ‌که بتوانید جهت تحصیل در آمریکا اقدام کنید، ابتدا باید مدارک مورد نیاز آن را تهیه کنید. بهتر است هنگام درخواست پذیرش برای دانشگاه، تمامی مدارک خود را آماده کرده باشید. در این صورت می‌توانید بلافاصله پس از دریافت پذیرش دانشگاه، جهت اخذ ویزای تحصیلی خود نیز اقدام کنید.

برخی از مدارک مورد نیاز برای اعزام دانشجو به آمریکا، شامل موارد زیر هستند:

  • پاسپورت معتبر؛
  • رزومه یا CV؛
  • هزینه درخواست؛
  • عکس با شرایط مورد تایید دانشگاه؛
  • ریزنمرات دوره تحصیلی قبلی؛
  • مدارک تحصیلی (حداقل مدرک دیپلم)؛
  • توصیه‌نامه؛
  • مدرک زبان انگلیسی (TOEFL یا IELTS)؛
  • مدارک GMAT، GRE، LSAT یا MCAT؛
  • انگیزه نامه تحصیلی (SOP)؛
  • مدرک تجربه کاری (در صورت وجود، بیش تر برای دانشجویان ارشد و دکترا)؛
  • ارائه مقالات و پژوهش‌ها (در صورت وجود، بیشتر برای دانشجویان ارشد و دکترا)؛
  • مدارک اثبات تمکن مالی.

اگر برای جمع آوری مدارک خود، مانند مدارک تمکن مالی و یا نگارش انگیزه نامه تحصیلی نیاز به راهنمایی و مشاوره دارید، همین الان با مشاورین ما در آکادمی اپلای تماس بگیرید و به صورت رایگان مشاوره بگیرید.

هزینه‌های پیش‌رو در روند اعزام دانشجو به آمریکا

به دلیل این که هزینه‌های اخذ ویزا و روند اعزام دانشجو با توجه به شرایط مختلف، دانشگاه و رشته مورد نظر متغیر است، نمی‌توان مبلغ مشخصی را برای آن تعیین کرد. البته تحصیل در این کشور در مقایسه با دیگر کشورها، گران‌تر است.

برای مثال، هزینه تحصیل و زندگی در دانشگاه‌های برتر آمریکا که اکثرا خصوصی هستند، حدود ۶۰ هزار دلار در سال است. اما این مبلغ برای دانشگاه‌های مختلف یکسان نیست و می‌توان با مبلغ کمتری نیز در این کشور تحصیل کرد.

برخی از دانشگاه‌های دولتی، هزینهٔ کمتری دریافت کرده و دانشجویان از کشور‌های مختلف را به خود جذب می‌کنند. به عنوان مثال، هزینهٔ سالانه تحصیل در برخی از کالج‌های دولتی آمریکا به شرح زیر است:

  • کالج‌های دو ساله: حدود ۳۶۶۰ دلار؛
  • کالج‌های چهار ساله: ۲۶۲۹۰ دلار؛
  • کالج‌های غیر انتفاعی چهار ساله: ۳۵۸۳۰ دلار.

علاوه بر این هزینه‌ها، مخارج زندگی در آمریکا نیز مطرح است که بخش قابل توجهی از آن صرف اجاره خانه می‌شود. البته شما می‌توانید در خوابگاه‌های دانشجویی ساکن شوید تا هزینه کمتری پرداخت کنید.

به طور کلی اکثر دانشگاه‌های آمریکا در دو ترم پاییز و بهار دانشجو می‌پذیرند. البته مانند بسیاری از کشور‌های دیگر، اصلی‌ترین ترم برای پذیرش دانشجو در پاییز و ماه سپتامبر است.

افرادی که به هر دلیلی نتوانسته‌اند در این ترم برای گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های آمریکا اقدام کنند، می‌توانند در ماه ژانویه اقدامات لازم را برای ترم بهار انجام دهند.

لازم به ذکر است که معمولا ترم بهار دارای محدودیت‌های بیشتری برای پذیرش است و فقط تعداد کمی از دانشجویان را در برخی از رشته‌های محدود می‌پذیرد. اگرچه اکثر دانشگاه‌های آمریکا برای ترم بهار در ژانویه و برای ترم پاییز در سپتامبر اقدام به پذیرش می‌کنند، ممکن است در این میان استثناهایی نیز وجود داشته باشد.

بنابراین بهتر است بعد از انتخاب دانشگاه و رشتهٔ مورد نظر خود، اطلاعات مربوط به پذیرش را از طریق وب‌سایت دانشگاه بررسی کنید.

همان‌طور که می‌دانید، برخی از بهترین دانشگاه‌های جهان در آمریکا قرار گرفته‌اند و همین موضوع موجب شده است که سالانه دانشجویان بسیاری از سراسر دنیا برای تحصیل و اعزام دانشجو به این کشور مهاجرت کنند.

در جدول زیر، لیستی از ۱۰ دانشگاه برتر آمریکا که در بین ۱۰۰ دانشگاه برتر جهان قرار گرفته‌اند، به شما معرفی کرده‌ایم:

نام دانشگاه رتبه در آمریکا رتبه در جهان
دانشگاه هاروارد 1 3
دانشگاه استنفورد 2 2
دانشگاه ماساچوست (MIT) 3 1
دانشگاه برکلی کالیفرنیا (UCB) 4 30
دانشگاه کلمبیا 5 19
دانشگاه لس آنجلس کالیفرنیا (UCLA) 6 36
دانشگاه ییل 7 17
دانشگاه پنسیلوانیا 8 16
دانشگاه پرینستون 9 12
دانشگاه کورنل 10 18

هنگامی که صحبت از کمک گرفتن از موسسات برای مهاجرت می‌شود، انتخاب بهترین موسسه اعزام دانشجو به آمریکا می‌تواند کمی سخت باشد؛ یک موسسه راهنما باید تخصص کافی را در این زمینه داشته باشد تا بتواند علاوه بر سرعت بخشیدن به پروسه، تمامی مراحل را به درستی انجام دهد. در همین راستا، آکادمی اپلای اقدامات زیر را برای متقاضیان انجام می‌دهد: 

  1. مشاوره رایگان مهاجرت تحصیلی به آمریکا: معمولا برداشتن اولین قدم‌ها برای مهاجرت یک دانشجو، بسیار دشوار است. از طرفی سردرگمی متقاضی برای او دردسرساز خواهد بود. به همین دلیل، آکادمی اپلای امکان مشاورهٔ رایگان را در اختیار افراد قرار می‌دهد تا بتوانند پروسه تحصیل در آمریکا را با سرعت آغاز کنند.
  2. اخذ پذیرش تحصیلی از دانشگاه‌های آمریکا: بدون شک اخذ پذیرش از دانشگاه‌های آمریکا دشواری‌های خاص خود را دارد؛ بنابراین می‌توانید تمامی این پروسه را به متخصصان ما بسپارید تا در این مرحله به شما کمک کنند.
  3. اخذ ویزای تحصیلی امریکا: یکی دیگر از اقدامات آکادمی اپلای، انجام مراحل دریافت ویزای تحصیلی آمریکا است. این مجموعه با بهره بردن از تجربهٔ مشاورهای خود، پروسهٔ اخذ اقامت تحصیلی را برای شما آسان‌تر می‌کند.
  4. رزرو خوابگاه دانشجویی: یافتن خوابگاه دانشجویی برای فردی که به‌ تازگی مهاجرت کرده، سخت است. بنابراین شما می‌توانید این کار را نیز به ما بسپارید.

کلام پایانی

در این مقاله، به بررسی تمامی شرایط و مراحل لازم برای اعزام دانشجو به آمریکا پرداختیم. تحصیل در این کشور یکی از اهداف بزرگ برای بسیاری از افراد است. از طرفی وجود معتبرترین دانشگاه‌های جهان در کشور آمریکا، آن را به مقصد بیش از ۸۰۰ هزار دانشجوی بین‌المللی در سال تبدیل کرده است.

بنابراین اگر شرایط لازم برای دریافت پذیرش از دانشگاه‌های آمریکا را دارید، بهتر است این فرصت را غنیمت بشمارید و هر چه زودتر مدارک خود را آماده کنید.

در صورت نیاز به مشاوره رایگان برای مهاجرت به آمریکا می توانید با مشاوران آکادمی اپلای در تماس باشید و یا فرم ارزیابی تحصیلی را پر کنید تا در اولین فرصت با شما تماس بگیریم.

سوالات متداول

 

با توجه به تحریم ها امکان اخذ بورسیه تحصیلی آمریکا برای دانشجویان ایرانی وجود دارد؟

بله، در صورتی که متقاضی دارای شرایط و رزومه تحصیلی مناسب باشد، می تواند بورسیه تحصیلی آمریکا را اخذ نماید.

آیا با ویزای تحصیلی آمریکا می توان ویزای همراه گرفت؟

بله ، ویزای همراه تحصیلی F2 آمریکا، به همسر یا فرزندان مجرد زیر ۲۱ سال افرادی تعلق می‌گیرد که ویزای تحصیلی F1 را دریافت کرده‌اند.

آیا بدون مدرک زبان می توان پذیرش دانشگاه های آمریکا را گرفت؟

خیر یکی از شرایط مهم برای اپلای دانشگاه‌های آمریکا ، دارا بودن مدرک زبان است. شما باید در یکی از آزمون‌های آیلتس، تافل، GRE،GMAT و SAT شرکت کنید.

اجازه کار دانشجویی در آمریکا وجود دارد؟

بله ، امکان کار پاره وقت ضمن تحصیل وجود دارد. در حین تحصیل دانشجو 20 ساعت در هفته اجازه کار دارد.

دانشگاه‌های معتبر دنیا
کانادا
Flag_of_Australia_(converted).svg
استرالیا
پرچم آمریکا
آمریکا
آدرس

به زودی همکاران و مشاوران ما با شما تماس میگیرند