ویزای دانش آموزی آمریکا

این روزها یکی از بزرگ‌ترین رویاهای هر فرد، تحصیل در یک کشور پیشرفته و با امکانات بالا است. آمریکا یکی از برترین مقاصد برای دانشجویان بین‌المللی در سراسر دنیا است که بسیاری از افراد باهوش و ذکاوت را به دانشگاه‌های معتبر خود می‌کشاند. جذابیتی که ایالات متحده برای دانشجویان بین‌المللی ارائه می‌کند، شامل تنوع گسترده برنامه‌های تحصیلی دانشگاه‌ها، ارائه مدارکی با اعتبار علمی بالا، آزمایشگاه‌های مجهز و فرصتی برای شناخت فرهنگ‌ها از سراسر جهان است.

بنابراین شرایط ایدئال برای مهاجرت تحصیلی به آمریکا، موجب شده است که افراد زیادی حتی از سن کم، به دنبال تحصیل در این کشور باشند. بنابراین در این مقاله، به بررسی شرایط مورد نیاز برای دریافت ویزای دانش آموزی آمریکا و سیستم آموزشی این کشور می‌پردازیم.

 

ویزای دانش آموزی آمریکا
پذیرش تضمینی

آکادمی اپلای طرف قرارداد دانشگاه‌های معتبر در کشورهای مختلفی است و با توجه به این قراردادها، خدمات اخذ پذیرش در این دانشگاه‌ها به‌صورت رایگان انجام می‌شود و هزینه‌ای از طرف ما دریافت نمی‌شود.

مشاوره تخصصی
تاریخ و ساعت مورد نظرتان را انتخاب کنید و به‌صورت آنلاین وقت مشاوره رزرو کنید تا با کارشناسان با تجربه ما، درباره بهترین گزینه متناسب با شرایط و اولویت‌های شما مشورت کنید. مشاوره هم به‌صورت تلفنی و هم به‌صورت حضوری قابل انجام است.
دانشگاه‌ها و کالج‌ها
لیست کاملی از دانشگاه‌ها، کالج‌ها، مدارس و موسسه‌های مناسب پذیرش را جمع‌آوری کرده‌ایم تا شما بتوانید به‌راحتی دانشگاه‌ها و رشته‌های مختلف را هم در یک‌جا مقایسه کنید و رشته موردنظر خودتان را انتخاب کنید.

شرایط اخذ ویزای دانش آموزی امریکا

آمریکا یکی از کشورهایی است که به سیستم آموزشی خود اهمیت بسیاری می‌دهد. به همین دلیل، از همان ابتدا شرایط بی‌نظیری را برای تحصیل کودکان ایجاد کرده است. در کشور آمریکا کودکان از سن 5 یا 6 سالگی تحصیل در مدارس را آغاز می‌کنند و معمولا آن را تا 18 سالگی ادامه می‌دهند.
در مجموع، دانش‌آموزان باید 12 سال تحصیل کنند که اصطلاحا K-12 نامیده می‌شود. دانش‌آموزان 5 سال در پایه ابتدایی، 3 سال در راهنمایی و 4 سال در دبیرستان مشغول به تحصیل می‌شوند. به طور کلی همه افرادی که قصد تحصیل در آمریکا را دارند، باید شرایط و مدارک زیر را داشته باشند:

  • تسلط به زبان انگلیسی؛
  • مدارک هویتی و شناسنامه معتبر؛
  • پاسپورت معتبر؛
  • کارنامه و ریزنمرات دوره تحصیلی پیشین؛
  • تمکن مالی والدین.

در ادامه به بررسی هر یک از این مقاطع و شرایط اخذ ویزای دانش آموزی آمریکا در هر کدام می‌پردازیم.

دبستان:

همان‌طور که پیش از این مطرح شد، کودکان می‌توانند از سن 6 سالگی وارد دبستان‌های آمریکا شوند. در این مقطع، دروسی مانند ریاضی، خواندن و نوشتن زبان انگلیسی و… تدریس می‌شوند. دانش آموزان بین‌المللی می‌توانند در هر یک از مدارس دولتی یا خصوصی، در کشور آمریکا تحصیل کنند اما برای هر یک از این مدارس، باید شرایط خاصی داشته باشند.
به طور کلی برای داشتن شرایط لازم جهت دریافت ویزای دانش آموزی آمریکا در مقطع دبستان و تحصیل در این کشور، دانش‌آموزان باید به زبان انگلیسی تسلط کافی داشته باشند. البته در نظر داشته باشید که هر مدرسه ممکن است شرایط خاص خود را داشته باشد؛ بنابراین بهتر است هنگام انتخاب مدرسه مورد نظر، مدارک و الزامات مورد نیاز آن را نیز بررسی کنید.

راهنمایی:

مقطع راهنمایی در کشور آمریکا، با نام Middle School یا Junior High School شناخته می‌شود. معمولا دانش‌آموزانی که در این مقطع تحصیل می‌کنند، بین 11 تا 14 سال سن دارند. البته در بیشتر ایالت‌های آمریکا، مقطع راهنمایی و دبیرستان با هم ترکیب شده‌اند و شرایط اخذ ویزای دانش‌آموزی برای این دو مقطع یکسان است.

دبیرستان:

دبیرستان‌ها در کشور آمریکا، یک محیط بسیار مناسب را برای آموزش اطلاعاتی که در آینده مورد نیاز افراد می‌شود، ایجاد کرده‌اند. در این مقطع، دانش‌آموزان می‌توانند رشته مورد علاقه خود را انتخاب کنند و دروسی که برای تحصیل انتخاب می‌کنند را متناسب با آن در نظر بگیرند.
با توجه به امکانات آموزشی بسیار بالایی که مدارس در کشور آمریکا دارند، تحصیل در مقطع دبیرستان می‌تواند یک تجربه بی‌نظیر و فوق‌العاده برای دانش آموزان بین‌المللی باشد تا آن‌ها را برای پذیرش در برترین دانشگاه‌های آمریکا آماده کند.

متقاضیان برای تحصیل در این کشور و دریافت ویزای دانش آموزی آمریکا، باید شرایط زیر را داشته باشند:

  • افرادی که قصد تحصیل در دبیرستان‌های خصوصی را دارند، می‌توانند برای دریافت ویزای F1 اقدام کنند؛
  • اگر دانش‌آموزان قصد تحصیل در مدارس دولتی را داشته باشند، تنها 12 ماه می‌توانند با داشتن ویزای F1 در این کشور تحصیل کنند؛
  • دانش‌آموزان بین‌المللی که واجد شرایط تحصیل در کشور آمریکا هستند، باید در ابتدا شهریه کامل مدرسه خود را پرداخت کنند.

 

انواع مدارس آمریکا جهت تحصیل

به صورت کلی مدارس در آمریکا، به دو دسته خصوصی و دولتی تقسیم می‌شوند که هر کدام از آن‌ها در جزئیات، تفاوت‌هایی با یکدیگر دارند. مدارس دولتی معمولا توسط بودجه دولت فدرال، ایالتی و محلی اداره می‌شوند که دانش‌آموزان در آن بر اساس محل زندگی خود، به صورت رایگان در یک مدرسه دولتی تحصیل می‌کنند. برخی از معروف‌ترین انواع مدارس دولتی، شامل مدارس دولتی سنتی، چارتر (Charter School) و مگنت (Magnet School) هستند.مدارس خصوصی هیچگونه بودجه‌ای از دولت دریافت نمی‌کنند و هزینه‌های آن‌ها به صورت مستقیم از شهریه دانش‌آموزان تامین می‌شود. بنابراین نسبت به مدارس دولتی، بسیار پرهزینه خواهند بود. برخی از معروف‌ترین مدارس خصوصی نیز شامل مدارس  خصوصی سنتی، مدارس شبانه‌روزی (Boarding School) و مدارس مونته سری (Montessori School) است.

مدارس شبانه‌روزی در آمریکا، بیشتر برای دانش آموزان دبیرستان است که در پایه 9 تا 12 مشغول به تحصیل هستند. در این مدارس، دانش‌آموزان می‌توانند از خوابگاه‌ها برای اقامت خود استفاده کنند. این مدارس انواع مختلفی دارند:

  • مدارس شبانه‌روزی تمام‌وقت؛
  • مدارس شبانه‌روزی ترمی؛
  • مدارس شبانه‌روزی هفتگی.

مدارس شبانه‌روزی باتوجه به زمانی‌ که دانش‌آموزان می‌توانند برای دیدار خانواده خود به خانه بروند، به این دسته‌ها تقسیم می‌شوند. برای مثال، مدارس شبانه‌روزی تمام‌وقت تنها پس از پایان سال تحصیلی به دانش آموزان امکان دیدار خانواده را می‌دهد.

بهترین مدارس آمریکا

با توجه به آن‌ چه مطرح شد، کشور آمریکا انواع متنوعی از مدارس را در خود جای داده است. برای آشنایی بیشتر با این مدارس، بهتر است لیستی از برترین مدارس آمریکا که شامل مدارس ابتدایی و دبیرستان می‌شود را بررسی کنیم. در لیست زیر، تعدادی از بهترین مدارس آمریکا در سال 2022 آورده شده است:

نام مدرسه (مقطع دبستان) رتبه نام مدرسه (مقطع دبیرستان) رتبه
Aukamm Elementary 1 Thomas Jefferson High School for Science and Technology (VA) 1
Mason-Rice Elementary 2 Academic Magnet High School (SC) 2
Little Harbor Elementary 3 Signature School (IN) 3
Bay Head Elementary 4 School for Advanced Studies (FL) 4
Frost Elementary 5 Payton College Preparatory High School (IL) 5
Marion Cross School 6 The Davidson Academy of Nevada. 6
Merion Elementary 7 Central Magnet School (TN) 7
Marais Cygnes Valley Elementary 8 The School for the Talented and Gifted (TX) 8
Hawk Ridge Elementary 9 Gwinnett School of Mathematics, Science and Technology (GA) 9
Crawford Elementary 10 Julia R. Masterman Secondary School (PA) 10
فرم ارزیابی تحصیلی

نام و شماره تماس خود را وارد کنید تا کارشناسان ما در کمتر از 24 ساعت با شما تماس بگیرند.

برای دریافت ویزای دانش آموزی آمریکا، باید مراحل مختلفی را پشت سر بگذارید. افرادی که قصد تحصیل در این کشور را دارند، معمولا باید برای اخذ ویزای F آمریکا اقدام کنند. البته روند دریافت ویزا برای همه ویزاهای تحصیلی مانند M-1 و J-1 نیز مشابه است. بنابراین برای دریافت هر یک از این ویزاها، باید روند زیر را طی کنید:

مرحله اول:

در این مرحله، متقاضی باید برای دریافت پذیرش از یکی از مدارس خصوصی یا شبانه‌روزی آمریکا اقدام کند. این مدارس باید مورد تایید SEVP باشند. معمولا بسیاری از مدارس در ماه مارس و آوریل، پذیرش‌ها را دریافت می‌کنند بنابراین باید در این زمان برای آن اقدام کرد.

مرحله دوم:

پس از دریافت پذیرش، باید یک فرم I-20 را از مدرسه تهیه کرده و تکمیل کنید.

مرحله سوم:

پس از تکمیل فرم، باید هزینه I-901 را بپردازید. این هزینه معمولا حدود 350 دلار است.

مرحله چهارم:

در این مرحله باید یک فرم آنلاین که به زبان انگلیسی است را با نام فرم DS-160 تکمیل کنید. در نظر داشته باشید که ممکن است برخی از شرایط در سفارت‌های مختلف آمریکا متفاوت باشد.

مرحله پنجم:

در این مرحله باید برای انجام یک مصاحبه حضوری در سفارت، برنامه‌ریزی کنید. توجه داشته باشید که دانش آموزان زیر 14 سال، نیازی به مصاحبه حضوری ندارند، بنابراین در این مرحله باید پس از پرداخت هزینه ویزا، منتظر دریافت آن باشید.

مدارک لازم جهت دریافت ویزای دانش آموزی آمریکا

برای دریافت ویزای دانش آموزی آمریکا، پیش از هر چیز باید مدارک زیر را تهیه کنید:

  • یک پاسپورت معتبر با حداقل 6 ماه اعتبار بیشتر از مدت اقامت؛
  • ارائه ریزنمرات و کارنامه تحصیلی حداقل 3 سال گذشته؛
  • دریافت پذیرش از یکی از مدارس معتبر آمریکا؛
  • نمرات موردنیاز برای آزمون استاندارد ورودی مدرسه منتخب در آمریکا؛
  • مدارکی جهت اثبات بازگشت به کشور مبدا پس از پایان تحصیل؛
  • مدارک لازم جهت اثبات تمکن مالی برای هزینه‌های زندگی و سفر؛
  • گواهی سلامت؛
  • گواهی عدم سوء پیشینه؛
  • ارائه مدرک زبان؛
  • داشتن پذیرش از خوابگاه یا آدرس محل اقامت در آمریکا (مشخص بودن محل اسکان)؛
  • مدارک مربوط به پرداخت شهریه مدرسه موردنظر.

به طور کلی، هزینه تحصیل و زندگی در آمریکا نسبتا گران است. برای مثال، هزینه تحصیل در مدارس خصوصی بین 25 تا 60 هزار دلار در سال و مدارس شبانه‌روزی بین 35 تا 60 هزار دلار خواهد بود.البته در صورتی که افراد در مدارس شبانه‌روزی تحصیل کنند، هزینه اقامت و خورد و خوراک آن‌ها دیگر وجود ندارد؛ چرا که همه این هزینه‌ها با دریافت خوابگاه پرداخت می‌شود. علاوه بر این، هزینه اخذ ویزای دانش آموزی آمریکا در صورتی که قصد دریافت ویزای F1 را داشته باشید، به صورت جداگانه محاسبه خواهد شد.

همان‌طور که مطرح شد، کشور آمریکا همواره دانش آموزان بسیاری را از کشورهای مختلف برای تحصیل در این کشور می‌پذیرد و برای افرادی که توانایی‌های خاصی دارند اما امکان پرداخت شهریه سنگین مدرسه را ندارند نیز بورسیه‌هایی تعیین کرده است.دانش‌آموزان خارجی با دریافت بورسیه تحصیلی آمریکا، می‌توانند بخشی از هزینه تحصیل خود را جبران کرده و کمک مالی دریافت کنند. برای این که بتوانید بورسیه دانش آموزی در آمریکا دریافت کنید، باید شرایط خاصی را داشته باشید. برخی از این شرایط شامل موارد زیر می‌شود:

  • دانش‌آموزان باید بین 13 تا 18 سال سن داشته باشند؛
  • در سه سال تحصیلی گذشته، دانش‌آموزان باید نمرات بالای B+ را در مدرسه کسب کرده باشند؛
  • دانش‌آموزان باید تسلط کافی به زبان انگلیسی داشته باشند و بتوانند آزمون زبان را به خوبی پشت سر بگذرانند؛
  • افراد باید با آداب و رسوم آمریکایی سازگاری داشته باشند؛
  • دانش‌آموزان باید بتوانند از یکی از مدارس خصوصی یا شبانه‌روزی پذیرش دریافت کنند.

در این شرایط، افراد می‌توانند برای دریافت بورسیه تحصیلی اقدام کنند. البته انواع مختلفی از بورسیه نیز وجود دارد که بورسیه تحصیلی بنیاد اولشن، Baer Reintegration، Lulus Scholarship Fall / Winter و کمک‌های مالی دانشگاه بریگام، برخی از انواع آن به حساب می‌آیند.

در مورد ویزای همراه آمریکا برای وابستگان درجه یک بیشتر بدانید

با وجود این‌که با داشتن شرایط لازم، دریافت ویزای دانش آموزی آمریکا به نظر چندان دشوار نیست؛ دلایل مختلفی ممکن است موجب ریجکت ویزای دانش آموزی آمریکا شود. برخی از این دلایل، شامل موارد زیر می‌شود:

  • ناقص بودن مدارک تحصیلی؛
  • نداشتن حداقل شرایط مورد نیاز؛
  • عدم اثبات تمکن مالی لازم؛
  • اشتباه بودن اطلاعات ثبت‌شده در فرم‌های درخواست ویزا؛
  • نداشتن پیوند و وابستگی خانوادگی در کشور مبدا؛
  • قانع نشدن افسر اداره مهاجرت برای بازگشت به کشور پس از پایان تحصیل.

مشاوره اخذ ویزای دانش آموزی امریکا

مهاجرت دانش آموزان به آمریکا می‌تواند یک موضوع بسیار دشوار و حساس باشد؛ چراکه این افراد با سن کمی قصد مهاجرت دارند. از طرفی، شرایط موجود برای هر فرد باعث می‌شود تا ویزای دانش آموزی آمریکا با پروسه متفاوتی برای آن‌ها پیش برود. به همین دلیل دریافت مشاوره ویزای دانش آموزی آمریکا، می‌تواند کمک بسیار زیادی برای افراد باشد.
بنابراین اگر قصد تحصیل در این کشور را داشته باشید، بهتر است از افراد متخصص مشاوره دریافت کنید. گروه آکادمی اپلای که به صورت تخصصی در این زمینه فعالیت می‌کنند، می‌توانند گزینه مناسبی برای مشاوره باشند.

کلام آخر

سیستم آموزشی آمریکا، یک سیستم بسیار قوی و غنی است که با داشتن امکانات مناسب و تکنولوژی پیشرفته، دانش‌آموزان را برای ادامه تحصیل در مقاطع بالاتر یا ورود به بازار کار تربیت می‌کند.از طرفی بسیاری از دانش‌آموزانی که تیزهوش و باذکاوت هستند، شرایط لازم برای تحصیل در این مدارس را دارند. بنابراین بهتر است این فرصت را غنیمت بشمارید و برای دریافت پذیرش از مدارس آمریکا اقدام کنید.

البته در نظر داشته باشید که اقدامات لازم برای دریافت ویزای دانش آموزی آمریکا، می‌تواند دشواری‌های خاص خود را داشته باشد. بنابراین آکادمی اپلای می‌تواند با ارائه خدمات ویژه و مشاوره خود، مسیر تحصیلی شما را دگرگون کند.

 

فرم ارزیابی تحصیلی

اطلاعات خود را در فرم ارزیابی ثبت کنید تا کارشناسان آکادمی اپلای شما را راهنمایی کنند.

سوالات متداول

ایا امکان دریافت بورسیه تحصیلی از مدارس آمریکا برای دانش آموزان وجود دارد؟

بله ،دانش‌آموزان خارجی با دریافت بورسیه تحصیلی آمریکا، می‌توانند بخشی از هزینه تحصیل خود را جبران کرده و کمک مالی دریافت کنند.

ایا دانش آموزان برای تحصیل در مدارس آمریکا باید مدرک زبان معتبر ارائه دهند؟

بله ، یکی از شرایط اخذ ویزای دانش آموزی امریکا تسلط کافی به زبان انگلیسی است.

ایا والدین دانش آموز می‌توانند همراه او در هنگام تحصیل در آمریکا حضور داشته باشد؟

خیر، کشور آمریکا برای والدین دانش‌آموز ویزای همراه صادر نمی‌کند.

هزینه تحصیل در مدارس آمریکا چقدر است؟

به طور کلی، هزینه تحصیل و زندگی در آمریکا نسبتا گران است.حدودا هزینه تحصیل در مدارس آمریکا بین 25 تا 60 هزار دلار خواهد بود.

دانشگاه‌های معتبر دنیا
کانادا
Flag_of_Australia_(converted).svg
استرالیا
پرچم آمریکا
آمریکا
0 دیدگاه‌ها
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
آدرس