صفر تا صد مهاجرت تحصیلی به آمریکا

آمریکا، یکی از محبوب‌ترین مقاصد مهاجرت تحصیلی در سراسر دنیا به‌شمار می‌رود و سالانه، افراد بسیاری برای مهاجرت به این کشور اقدام می‌کنند؛ اما برای قدم‌گذاشتن در چنین مسیری، باید اطلاعات کاملی در حوزه‌های مختلف داشته باشید. از مقاطع تحصیلی آمریکا و روش‌های مهاجرت تحصیلی به این کشور تا مقدمات اپلای، مدارک لازم و هزینه‌های موردنیاز برای مهاجرت، همه و همه حوزه‌هایی هستند که بدون داشتن اطلاعات کافی در آن‌ها، هرگز در مسیر مهاجرت خود موفق نخواهید شد.

اگر در فکر تحصیل در آمریکا هستید، برای بررسی صفر تا صد مهاجرت تحصیلی به آمریکا، در این مقاله، با آکادمی اپلای همراه باشید تا با زیروبم این مسیر پرپیچ‌وخم آشنا شوید و کوتاه‌ترین مسیر برای رسیدن به هدف‌تان را پیدا کنید.

مهاجرت تحصیلی به آمریکا
پذیرش تضمینی

آکادمی اپلای طرف قرارداد دانشگاه‌های معتبر در کشورهای مختلفی است و با توجه به این قراردادها، خدمات اخذ پذیرش در این دانشگاه‌ها به‌صورت رایگان انجام می‌شود و هزینه‌ای از طرف ما دریافت نمی‌شود.

مشاوره تخصصی
تاریخ و ساعت مورد نظرتان را انتخاب کنید و به‌صورت آنلاین وقت مشاوره رزرو کنید تا با کارشناسان با تجربه ما، درباره بهترین گزینه متناسب با شرایط و اولویت‌های شما مشورت کنید. مشاوره هم به‌صورت تلفنی و هم به‌صورت حضوری قابل انجام است.
دانشگاه‌ها و کالج‌ها
لیست کاملی از دانشگاه‌ها، کالج‌ها، مدارس و موسسه‌های مناسب پذیرش را جمع‌آوری کرده‌ایم تا شما بتوانید به‌راحتی دانشگاه‌ها و رشته‌های مختلف را هم در یک‌جا مقایسه کنید و رشته موردنظر خودتان را انتخاب کنید.

معرفی جامع مقاطع تحصیلی در آمریکا

سیستم آموزشی جامع آمریکا، یک دوره‌ تحصیلی 12 ساله را برای دانش‌آموزان طراحی کرده است تا آن‌ها را برای ورود به مقطع آموزش عالی آماده کند. این دوره 12 ساله که معادل سطوح ابتدایی، راهنمایی و متوسطه است، دو مقطع تحت‌عنوان «Primary» و «Secondary» را شامل می‌شود:

  • مقطع ابتدایی (Primary): مقطع ابتدایی در آمریکا که با نام «Elementary» نیز شناخته می‌شود، یک دوره 5 تا 6 ساله است که دانش‌آموزان از سن ۶ سالگی، آن را شروع می‌کنند. تصمیم برای 5 یا 6 ساله‌بودن این مقطع، در اختیار مقامات ایالتی قرار دارد و ممکن است از یک ایالت به ایالت دیگر متفاوت باشد.
  • مقطع راهنمایی و دبیرستان (Secondary): این مقطع تحصیلی، خود به دو مقطع راهنمایی (Middle School) و دبیرستان (High School) تقسیم می‌شود و دانش‌آموزان پس از اتمام آن، مدرک دیپلم دریافت می‌کنند. متقاضیان ورود به کالج یا دانشگاه، حتما باید این مقطع تحصیلی را با موفقیت پشت‌سر گذاشته باشند.
  • مقطع کارشناسی (Bachelor’s degree): برای دریافت مدرک کارشناسی در آمریکا، باید وارد یکی از کالج‌ها یا دانشگاه‌های این کشور شوید. این مقطع، ۴ سال طول می‌کشد که دو سال اول آن، به ارائه‌ی دروس پیش‌نیاز برای هر رشته اختصاص دارد و در دو سال بعدی نیز، دروس تخصصی به دانشجویان ارائه می‌شود. دانشجویانی که دروس ارائه‌شده در دو سال ابتدایی را در یک کالج دولتی گذرانده باشند، موفق به کسب مدرک کاردانی خواهند شد و پس از آن می‌توانند برای دریافت مدرک کارشناسی، اقدام کنند.
  • مقطع کارشناسی‌ارشد (Master’s degree): مقطع کارشناسی‌ارشد در آمریکا، بسته به رشته‌ای که انتخاب می‌کنید، بین یک تا دو سال زمان می‌برد. بر اساس قوانین آموزشی ایالات متحده آمریکا، متقاضیان بین‌المللی مقطع کارشناسی‌ارشد، بسته به رشته موردنظر خود، باید در یکی از آزمون‌های GRE،LSAT ، GMAT یا MCAT شرکت کنند و موفق به کسب امتیاز لازم شوند.
  • مقطع دکترا (PhD): مقطع تحصیلی دکترا در کشور آمریکا، برای دانشجویان بومی 3 تا 4 سال و برای دانشجویان بین‌المللی 5 تا 6 سال طول می‌کشد. بسیاری از دانشگاه‌های این کشور، شرط لازم برای ورود به مقطع دکترا را دریافت مدرک کارشناسی‌ارشد می‌دانند؛ اما دانشگاه‌هایی نیز وجود دارند که امکان ادامه‌تحصیل در مقطع دکترا را بدون دریافت مدرک کارشناسی‌ارشد، برای دانشجویان فراهم می‌آورند.

نکته‌ بسیار مهمی که باید به آن توجه داشته باشید این است که کشور آمریکا، محدودیت‌هایی را برای دانشجویان بین‌المللی برخی از کشورها اعمال کرده است؛ به این صورت که این افراد، تنها برای تحصیل در مقاطع کارشناسی‌ارشد و دکترا می‌توانند ویزای تحصیلی آمریکا را دریافت کنند. برای کسب اطلاعات دقیق‌تر در این زمینه، بهتر است با دانشگاه موردنظر خود در تماس باشید یا با مراجعه به یک وکیل مهاجرت تحصیلی به آمریکا، پیگیری کارهای خود را به یک شخص مجرب بسپارید.

فرم درخواست تماس

نام و شماره تماس خود را وارد کنید تا کارشناسان ما در کمتر از 24 ساعت با شما تماس بگیرند.

روش‌های مهاجرت تحصیلی به آمریکا

انواع ویزای آمریکا، در 3 نوع کلی F، M و J صادر می‌شوند. عددی که مقابل این نوع ویزاها قرار می‌گیرد، نشان‌هنده نسبت فرد استفاده‌کننده از آن است. قرارگرفتن عدد 1 در کنار حرف ویزا، نشان‌دهنده ویزای تحصیلی است. جهت تحصیل در آمریکا، می‌توانید از یکی از ویزاهای F1، M1 یا J1 استفاده کنید.

تحصیل در دانشگاه و کالج، دبیرستان، دبستان خصوصی، مدرسه علوم دینی، هنرستان خصوصی، سایر موسسات آکادمیک مثل برنامه‌های آموزش زبان F
موسسات فنی و حرفه‌ای و سایر موسسات غیرآکادمیک (به‌غیر از برنامه‌های آموزش زبان) M
استفاده از فرصت‌های مطالعاتی J

شرایط مهاجرت تحصیلی به آمریکا

از مهم‌ترین الزامات مهاجرت تحصیلی به آمریکا، می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • داشتن سن بالای 18 سال: گرفتن پذیرش در مدارس آمریکا، برای متقاضیانی که پدر و مادر آن‌ها اقامت این کشور را ندارند، تقریبا غیرممکن است؛ بنابراین برای ادامه تحصیل در مقطع آموزش عالی، متقاضیان باید بالا 18 سال سن داشته باشند.
  • اخذ پذیرش از مراکز آموزشی معتبر: هر مرکز آموزشی یا دانشگاهی در آمریکا، شرایط خاص خود را برای پذیرش دارد و شما باید با برآورده‌کردن این الزامات، موفق به گرفتن پذیرش از یکی از دانشگاه‌ها و مراکز معتبر این کشور شوید.
  • اثبات تمکن مالی: تمکن مالی موردنیاز برای دریافت ویزای تحصیلی آمریکا، بسته به رشته و مقطع تحصیلی شما، متفاوت خواهد بود؛ اما در حالت کلی، شما باید به دولت این کشور ثابت کنید که قادر به تامین هزینه تحصیل و زندگی یک سال خود در این کشور خواهید بود.
  • برآورده‌کردن الزامات سوابق تحصیلی موردنیاز دانشگاه: دانشگاه‌های مختلف آمریکا، سوابق تحصیلی و ریزنمرات مقطع تحصیلی قبل را در شرایط پذیرش خود ذکر می‌کنند و شما باید مطابق با شرایط اعلام‌شده، مدارک لازم را برای دانشگاه ارسال کنید.
  • مدارک زبان موردنیاز: بیشتر دانشگاه‌های آمریکا، آزمون تافل را به‌عنوان مدرک زبان قبول دارند و تعدادی از آن‌ها نیز نمره قبولی در آیلتس را در نیز در شرایط پذیرش خود لحاظ می‌کنند. برای اطمینان از شرایط پذیرش دانشگاه موردنظر خود، حتما قبل از اقدام به ارسال مدارک، شرایط مربوط به دوره‌ها و مقاطع مختلف را در وب‌سایت دانشگاه مطالعه کنید.
تحصیل در آمریکا

برای تحصیل در آمریکا و اخذ ویزای دانشجویی این کشور، مطابق مراحل زیر پیش بروید:

قدم اول: مقدمات لازم قبل از اپلای

اکثر دانشگاه‌ها به شما این امکان را می‌دهند که درخواست اخذ پذیرش خود را مستقیماً در وب‌سایت دانشگاه ارائه دهید. هنگام اپلای تحصیلی آمریکا، حتما شرایط موردنیاز را با دقت مطالعه کنید.

همانطور که گفتیم، برخی از موسسات به آزمون‌های استانداردی مانند GRE، GMAT، MCAT، LSAT نیاز دارند و برخی دیگر به‌عنوان بخشی از فرآیند درخواست، اسناد مختلف دیگری (نمونه‌های نوشتن، نمونه کارها، فهرست اختراعات) درخواست می‌کنند.

ممکن است از دانش‌آموزان غیر آمریکایی خواسته شود که مدرکی برای اثبات تسلط خود به زبان انگلیسی ارائه کنند. در این راستا، حتما مدارک تافل iBT، IELTS Academic، PTE Academic یا C1 Advanced خود را در دسترس داشته باشید.

در حال حاضر ایالات متحده یک سیستم درخواست برای همه دانشگاه‌ها ندارد و دانشجویان داخلی و خارجی باید مستقیماً از طریق دانشگاه درخواست دهند. با دنبال‌کردن دستورالعمل‌های ذکرشده و استفاده از لینک‌های موجود در وب‌سایت دانشگاه، می‌توانید این پروسه را به‌راحتی پشت سر بگذارید.

مدارک لازم برای مهاجرت تحصیلی به آمریکا

دانشگاه‌ها و برنامه‌های مختلف، به مدارک متفاوتی نیاز دارند. با این حال اگر برای اعزام دانشجو به آمریکا درخواست دهید، به احتمال زیاد به این موارد نیاز خواهید داشت:

  • مدارک هویتی؛
  • ریزنمرات یا سوابق نمرات (دبیرستان یا دانشگاه)؛
  • خلاصه سوابق کاری؛
  • نمرات آزمون (SAT، ACT، GRE، GMAT)؛
  • اثبات تسلط به زبان انگلیسی؛
  • مدارک مربوط به تمکن مالی؛
  • رسید پرداخت شهریه دانشگاه؛
  • رزومه؛
  • انگیزه‌نامه؛
  • اپلیکیشن‌فی؛
  • مقاله؛
  • پاسپورت؛

حداقل معدل برای تحصیل در امریکا نیز تا حد زیادی به شرایط برنامه و دانشگاه بستگی دارد. جهت اطمینان، الزامات دانشگاه و برنامه را مجددا بررسی کنید تا از حداقل امتیازی که برای متقاضیان در نظر گرفته شده است، مطمئن شوید.

مدارک زبان موردنیاز برای تحصیل در آمریکا

برای اثبات اینکه قادر به یادگیری مؤثر و شرکت در کلاس های خود هستید، باید نشان دهید که در زبان انگلیسی به اندازه کافی مهارت دارید و برای پذیرش در دانشگاه‌های آمریکا، واجد شرایط هستید. اکثر دانشگاه‌های ایالات متحده یکی از این آزمون‌ها را می‌پذیرند:

  • آیلتس آکادمیک
  • تافل IBT
  • PTE Academic (آزمون انگلیسی پیرسون)
  • C1 Advanced (که قبلاً به عنوان Cambridge English Advanced شناخته می‌شد)

توجه داشته باشید که اخذ ویزای تحصیلی امریکا بدون مدرک زبان، بسیار دشوار و حتی غیر ممکن خواهد بود.

فرم درخواست تماس

نام و شماره تماس خود را وارد کنید تا کارشناسان ما در کمتر از 24 ساعت با شما تماس بگیرند.

قدم دوم: اپلای و اخذ پذیرش تحصیلی

فرآیند درخواست پذیرش در دانشگاه‌های ایالت متحده، تا حد امکان ساده شده‌ است:

  • پس از تکمیل فرم درخواست خود، مدارک پشتیبان (از جمله ریزنمرات دانشگاهی) را بارگذاری کنید؛
  • توصیه می‌شود تا مدرکی مبنی بر اثبات وجوه برای پوشش هزینه‌های تحصیل و زندگی خود به‌مدت یک سال را ارائه دهید؛
  • هنگامی که فرم I-20 را دریافت کنید، واجد شرایط درخواست ویزای دانشجویی خود خواهید بود؛
  • شما می توانید 120 روز قبل از تاریخ شروع درج‌شده در فرم I-20، برای انجام مصاحبه، به سفارت مراجعه کنید.

قدم سوم: اقدام برای اخذ ویزای تحصیلی

اگر شهروند ایالات متحده نیستید، باید از نامه پذیرش خود برای درخواست ویزای دانشجویی F1 استفاده کنید. بررسی کنید که آیا دانشگاهی که برای آن درخواست داده‌اید، به هزینه ثبت‌نام نیاز دارد یا نه. برای درخواست کمک مالی و کمک‌هزینه تحصیلی کمی وقت بگذارید؛ همچنین می‌توانید شرایط بورسیه تحصیلی امریکا را بررسی کنید تا بتوانید برای تامین هزینه تحصیل خود در خارج از کشور، کمک بگیرید.

در مرحله بعد، لازم است تا از نزدیک‌ترین سفارت یا کنسولگری آمریکا، نوبت مصاحبه حضوری بگیرید. مدت‌زمان انتظار برای شرکت در مصاحبه با توجه به مواردی همچون موقعیت مکانی، فصل و نوع دسته‌بندی ویزای تحصیلی آمریکا، متغیر خواهد بود. ممکن است که فرایند بایومتریک نیز در این مصاحبه انجام شود.

هزینه مورد نیاز جهت مهاجرت تحصیلی به آمریکا

دانشگاه های آمریکا، به‌طور عمده، به دو دسته تقسیم می شوند:

  1. دولتی
  2. خصوصی

چنانچه بخواهید در یک دانشگاه دولتی درس بخوانید، هزینه مهاجرت تحصیلی به آمریکا کمتر از زمانی است که قصد تحصیل در یک موسسه خصوصی را داشته باشید. هزینه‌های لازم برای شهریه، به نوع مدرک و دانشگاه مدنظر شما بستگی خواهد داشت. به‌طور کلی جهت پوشش هزینه‌های تحصیل خود، به حدود 10 هزار الی 55 هزار دلار در سال نیاز دارید.

معمولاً رشته‌های علوم انسانی، آموزش و هنر، ارزان‌تر هستند؛ درحالی‌که تحصیل در زمینه‌هایی مانند پزشکی و مهندسی، گران‌تر خواهد بود. اگر مایل به تحصیل در مقطع کارشناسی‌ارشد هستید، هزینه‌های تحصیل معمولاً بالاتر و بسته به برنامه، متفاوت است.

مانند بسیاری از کشورها، برنامه‌های MBA اغلب گران‌ترین هستند؛ به‌طوری که هزینه متوسط برای شرکت در این برنامه‌ها، حدود 60000 دلار است.

شما باید برای خرید مواد غذایی، فعالیت‌های اجتماعی و موقعیت‌های اضطراری خود نیز کمی پول کنار بگذارید. با درنظرگرفتن مخارج مختلف و هزینه‌های زندگی، یک بودجه دانشجویی در ایالات متحده بین 10000 تا 25000 دلار در هر سال تحصیلی است که بسته به شهری که برای زندگی انتخاب می کنید، متفاوت خواهد بود.

هنگام محاسبه هزینه ویزای تحصیلی آمریکا، باید موارد معمول‌تر را نیز در نظر بگیرید:

اینترنت و تلفن 35 تا 60 دلار در ماه
غذا 17 تا 42 دلار در ماه
اجاره مسکن 104 تا 208 دلار در ماه
برق و گاز 50 تا 100 دلار در ماه
حمل و نقل 36 دلار در ماه

در این قسمت، پنج دلیل اصلی که دانشجویان تمایل دارند دانشگاه‌های آمریکایی را برای ادامه تحصیلات خود در سطح بین‌المللی انتخاب کنند و دلایل تمایز این دانشگاه‌ها را با یکدیگر بررسی می‌کنیم:

1) مدارک تحصیلی ایالات متحده از شهرت بین المللی بسیار خوبی برخوردار هستند

دانشگاه‌های کشور ایالات متحده، در بین بهترین موسسات آموزشی رتبه‌بندی‌شده در جهان، حضوری پررنگ دارند. این دانشگاه‌ها با کلاس‌های همیشه روبه‌پیشرفت خود، تلاش می‌کنند تا با تغییر آموزش‌های خود، برای حضور دانشجویان خارجی از سراسر جهان آماده باشند و در آینده، فرصت‌های شغلی فوق‌العاد‌ه‌‌ای برای فارغ‌التحصیلان فراهم آورند.

2) دانشگاه‌های آمریکا پر از تنوع فرهنگی هستند

تقریباً هر دانشگاه در ایالات متحده، تنوع را یکی از ارکان تعیین‌کننده خود می‌داند و تلاش‌های زیادی را در تغییر ساختار خود، برای افزایش تعداد فرصت‌های آموزشی و تنوع فرهنگی انجام می‌دهد.

3) دانشگاه‌های ایالات متحده پشتیبانی عالی ارائه می‌دهند

این موسسات آموزشی در تلاشی دائمی برای تسهیل انتقال شما به دانشگاه ایالات متحده هستند و خدمات پشتیبانی زیادی برای آماده‌سازی دانشجویان بین‌المللی برای کلاس‌هایشان دارند.

4) دانشگاه‌های ایالات متحده بر بهینه‌سازی تجربیات کلاسی دانشجویان، سرمایه‌گذاری می‌کنند

دانشگاه‌های آمریکا، با ارائه دسترسی بیشتر دانشجویان به کلاس‌های مبتنی بر وب، استفاده از آزمون‌های مبتنی بر کامپیوتر و امکان استفاده از آزمایشگاه‌ها و منابع مختلف، می‌توانند جدیدترین و مدرن‌ترین تجربه کلاسی را در اختیار شما قرار دهند.

5) دانشگاه‌های آمریکا محیط آکادمیک انعطاف‌پذیری دارند

تحصیل در خارج از کشور و در آمریکا، با روش‌های آموزشی انعطاف‌پذیر و فرآیند توسعه مستمر برای دانشجویان در زمینه‌های مختلف تحصیلی، محیطی ایده‌آل برای آن‌ها فراهم می‌کند.

مهاجرت تحصیلی به آمریکا، مسیر پرپیچ‌وخمی است که اگر با کمک یک متخصص آن را طی نکنید، ممکن است هرگز به مقصد نرسید. آکادمی اپلای، با داشتن سال‌ها سابقه در زمینه مهاجرت و با بهره‌گیری از حضور کارشناسان مجرب در این حوزه، به شما کمک می‌کند تا این راه ناشناخته را با چشمانی باز و اطلاعات کامل طی کنید و در کوتاه‌ترین زمان ممکن نیز به مقصد برسید. اگر قصد ادامه‌تحصیل در آمریکا را دارید، کافی است با ما تماس بگیرید تا در کمتر از ۲۴ ساعت، تمام اطلاعات موردنیاز خود را در این زمینه، به‌دست آورید.

فرم ارزیابی تحصیلی

اطلاعات خود را در فرم ارزیابی ثبت کنید تا کارشناسان آکادمی اپلای شما را راهنمایی کنند.

سوالات متداول

1. آیا مهاجرت تحصیلی به آمریکا بدون مدرک تحصیلی امکان‌پذیر است؟

خیر. برای مهاجرت تحصیلی به آمریکا، به مدرک تحصیلی احتیاج دارید. در این مقاله، به بررسی صفر تا صد مهاجرت تحصیلی پرداخته شده است که می‌توانید با مطالعه دقیق آن، جهت اخذ پذیرش اقدام کنید.

2. آیا امکان کار در حین تحصیل وجود دارد؟

بله. در واقع، این یک راه خوب برای کسب درآمد جهت پرداخت هزینه‌های خود و کسب تجربه کاری ارزشمند حین ادامه‌تحصیل در خارج از کشور است. دانشجویان بین‌المللی در ایالات متحده، اجازه دارند که 20 ساعت در هفته به‌صورت تمام‌وقت، حین جلسات تحصیلی و در طول تعطیلات کار کنند. اگر تصمیم بگیرید که همراه با تحصیل کار کنید، ممکن است درآمد کسب‌شده شما، مشمول مالیات شود.

3. آیا امکان دریافت اقامت دائم بعد از تحصیل وجود دارد؟

بله. کشور آمریکا فرصت‌های مختلفی برای دانشجویانی که پس از تحصیل مایل به کسب اقامت در این کشور هستند، ایجاد کرده است.

4. ویزای دانشگاهی آمریکا سینگل است یا مولتی؟

متاسفانه برای بسیاری از دانشجویان بین‌المللی از جمله دانشجویان ایرانی، تنها گزینه ویزای دانشجویی، ویزای سینگل است. یعنی اگر دانشجو به هر دلیلی (مثلاً برای ملاقات با خانواده) بخواهد از کشورخارج شود، باید یک ویزای جدید دریافت کند.

دانشگاه‌های معتبر دنیا
کانادا
Flag_of_Australia_(converted).svg
استرالیا
پرچم آمریکا
آمریکا
اشتراک در
اطلاع از

0 دیدگاه‌ها
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
آدرس