جستجو
Close this search box.

چگونه از دانشگاه های امریکا پذیرش بگیریم| شرایط پذیرش و مراحل درخواست

آمریکا در صدر لیست محبوب‌ترین مقصدها برای مهاجرت تحصیلی قرار دارد. این کشور میزبان بسیاری از دانشگاه‌ها و کالج های برتر با رنینگ جهانی است؛ هاروارد، استنفورد و MIT سه مرکز آموزشی برتر در ایالات متحده هستند. این کشور مهاجرپذیر به دلیل سیستم آموزشی پیشرفته و جامعه‌ای چند‌ملیتی، مقصدی مناسب را برای دانشجویان بین المللی ایجاد می‌کند. متقاضیان مهاجرت تحصیلی به آمریکا همواره سوال‌هایی درباره نحوه اپلای کردن به دانشگاه‌های این کشور را دارند. در این مقاله به بررسی مدارک و شرایط اپلای کردن به دانشگاه‌‌های ایالات متحده می‌پردازیم. مطالعه چند دقیقه‌ای این مطلب پاسخ جامعی برای سوال «چگونه از دانشگاه های آمریکا پذیرش بگیریم» به شمار می‌رود.

تهیه لیستی از دانشگاه‌ها؛ اولین قدم برای برای اپلای به آمریکا

اولین قدم برای شروع فرایند اپلای به دانشگاه‌های آمریکا، تهیه لیستی از کالج و دانشگاه‌های این کشور است. در وبسایت رسمی هر دانشگاه، برنامه‌های تحصیلی، رشته‌های ارائه شده در هر نیمسال و بورسیه‌های در نظر گرفته شده از سمت دانشگاه نیز قرار داده می‌شود.

در فرایند مهاجرت تحصیلی به آمریکا باید فرم درخواست پذیرش برای هر دانشگاه را پر کنید و به همراه سایر مدارک برای موسسه آموزشی مقصد بفرستید. کلیه فرم‌ها و مدارک ضروری برای ثبت‌نام در وبسایت رسمی هر دانشگاه قرار داده شده است.

انتخاب دانشگاه مقصد؛ اولین قدم برای مهاجرت تحصیلی به آمریکا

با دانشگاه‌های آمریکا برای اخذ پذیرش ارتباط بگیرید

پس از تهیه لیست دانشگاه‌های موردنظر در آمریکا، از طریق راه‌های ارتباطی مل ایمیل یا تلفن با مسئول دانشگاه تماس بگیرید. ارتباط با دانشگاه به شما در جمع‌آوری اطلاعات در‌مورد اخذ پذیرش، برنامه‌های ارائه شده در موسس مقصد، شرایط و ضوابط آگاه خواهید شد. علاو‌بر این موارد، تماس با دانشگاه مورد‌نظر به شما اطلاعاتی راجع به هزینه‌ها، فرم درخواست و نحوه پذیرش دانشجوی بین‌المللی را در اختیارتان قرار خواهد داد.

برخی از دانشگاه‌ها برنامه‌های بورسیه تحصیلی را برای دانشجویان بین المللی در نظر می‌گیرند. بهترین مرجع برای اطلاع از این برنامه‌های کمک تحصیلی، سایت رسمی هر دانشگاه است. در این منابع امکان اطلاع از برنامه‌های فول فاند امریکا به همراه کمک هزینه تحصیلی وجود دارد.

تهیه مدارک ضروری؛ یکی از مراحل اپلای کردن به دانشگاه آمریکا

گام بعدی برای اخذ پذیرش از دانشگاه‌های آمریکا، تهیه مدارک ضروری است. الزامات و مدارک مورد‌نیاز هر دانشگاه متفاوت است. علاوه‌بر مدارک، حداقل استانداردهای هر دانشگاه برای صدور پذیرش با یکدیگر متفاوت خواهد بود. در این بخش به بررسی مدارک لازم برای اخذ پذیرش از دانشگاه‌های آمریکا می‌پردازیم.

  • ریز نمرات دانشگاهی
  • نمرات مهارت زبان انگلیسی مانند آیلتس، تافل و دولینگو
  • نمرات SAT/ACT برای برنامه‌های کارشناسی
  • GMAT/GRE برای MBA
  • GRE برای برنامه‌های کارشناسی ارشد و دکترا
  • پیشنهاد پژوهشی برای دوره‌های دکتری
  • انگیزه‌نامه (SOP)
  • توصیه‌نامه (LORs)
  • مقالات پذیرش اضافی
  • خلاصه سوابق کاری
  • ارسال فرم ثبت‌نام و شرکت در آزمون‌های پذیرش مورد نیاز

در هنگام ارسال مدارک باید هزینه اپلیکیشن فی برای ثبت درخواست رسیدگی به پرونده را پرداخت کنید. معمولا هزینه اپلیکیشن فی در دانشگاه های مختلف آمریکا بین ۵۰ تا صد دلار است. کل هزینه برای مهاجرت به ایالات متحده و دریافت ویزای دانشجویی امریکا فقط محدود به شهریه دانشگاه، اپلیکیشن فی و بلیط پرواز نمی‌شود. برای آماده‌سازی مدارک باید در آزمون شرکت کنید و مدارک را ترجمه کنید. این مراحل نیز شامل پرداخت هزینه خواهند شد.

آماده‌سازی و ارسال مدارک؛ یکی از مراحل اخذ پذیرش از دانشگاه

آماده‌سازی مدارک؛ فرایندی که حداقل ۶ ماه قبل از اپلای کردن انجام می‌شود

آمادگی برای مهاجرت تحصیلی به آمریکا و ارسال مدارک به دانشگاه مورد‌نظر از حداقل چند ماه قبل شروع می‌شود. باید چند ماه زمان صرف کنید تا در آزمون‌ زبان برای دریافت مدرک آیلتس یا تافل شرکت کنید. علاوه‌بر شرکت در آزمون زبان، آزمون gre یا gmat نیز از گواهی‌های دیگری است که باید به دانشگاه ارائه دهید. البته ارائه گواهی شرکت در آزمون gmat یا gre برای همه رشته‌ها نیاز نیست.

رشته MBA به‌عنوان یکی از بهترین رشته ها برای مهاجرت به آمریکا نیاز به ارائه گواهی شرکت در آزمون gmat یا gre دارد. این آزمون‌ها در بیشتر کشورهای جهان برگزار می‌شوند؛ البته در حال حاضر امکان برگزاری آزمون gmat در ایران وجود ندارد. برای شرکت در این آزمون می‌توانید به یکی از کشورهای همسایه سفر کنید. برخی از دانشگاه‌ها گواهی gre را به‌عنوان معادل gmat دریافت می‌کنند؛ خوشبختانه این آزمون در ایران برگزار می‌شود.

شرکت در آزمون زبان بین‌المللی؛ یکی از شرایط اپلای به آمریکا

نگارش و چاپ مقاله؛ راهکاری برای افزایش شانس دریافت ویزای تحصیلی آمریکا

یکی از مدارکی که نظر اکثر دانشگاه‌ها را برای تایید پذیرش دانشجو جلب می‌کند، مقاله‌ای منتشر شده متقاضی در مجله‌ای معتبر است. البته نداشتن مقاله به معنی از بین رفتن شانس متقاضی برای اخذ پذیرش و دریافت ویزا نیست. بااین‌حال شانس متقاضی را برای دریافت پذیرش از دانشگاه‌هایی با رنکینگ برتر جهانی و اخذ بورسیه تحصیلی افزایش می‌دهد.

ارسال فرم درخواست و انتظار برای دریافت پاسخ؛ مرحله نهایی برای اپلای کردن

برای اپلای کردن به دانشگاه‌های آمریکا باید فرم درخواست مربوط به هر مرکز آموزشی را پر و ارسال کنید. بعد از ارسال کامل مدارک و فرم درخواست باید منتظر دریافت پاسخ از دانشگاه باشید. معمولا مدت‌زمان ارسال نتیجه اپلای به دانشگاه‌های آمریکا بین ۴ تا ۶ ماه به طول می‌انجامد. البته ممکن است بنا به دلایلی این مدت کمی کوتاه‌تر یا طولانی‌تر شود.

دریافت فرم I-20 و اقدام برای ویزای دانشجویی؛ آخرین پله از مهاجرت تحصیلی به آمریکا

پس از پذیرش در دانشگاه و تکمیل فرایند واریز شهریه، فرم I-20 را دریافت خواهید کرد. این فرم یک سند مهم است که به شما دریافت ویزای تحصیلی آمریکا کمک خواهد کرد. هنگام ورود به این کشور، لازم است که فرم اصلی را به همراه داشته باشید. برای دریافت ویزا باید به سفارت آمریکا در کشورهای همسایه مراجعه کنید. برای انجام این فرایند حتما از متخصصین حوزه مهاجرت تحصیلی به آمریکا دریافت کنید.

پر کردن فرم پذیرش دانشگاه؛ یکی از مراحل مهاجرت تحصیلی به آمریکا

چند نکته مهم برای اخذ پذیرش از دانشگاه‌های آمریکا

از فرصت های ارائه شده توسط مدرسه خود استفاده کنید. بسیاری از مدارس برنامه‌های ویژه‌ای برای کمک به دانش آموزان در فرآیند پذیرش دانشگاه ها ارائه می‌دهند. این برنامه‌ها به شما در آماده‌سازی مدارک، نوشتن انگیزه‌نامه و شرکت در مصاحبه کمک می‌کنند.

قبل از اقدام به ارسال درخواست پذیرش برای دانشگاه‌های مختلف، با مشاوران تحصیلی مشورت کنید. مشاوران تحصیلی به شما در برنامه‌ریزی برای تحصیل در دانشگاه، تعیین دانشگاه‌ها، انتخاب رشته و آماده‌سازی مدارک کمک می‌کنند. همچنین با دانشجویان بین‌المللی که در دانشگاه‌های آمریکا تحصیل می‌کنند، صحبت کنید. این دانشجویان تجربیات خوبی در‌مورد فرآیند اخذ پذیرش از دانشگاه‌ها و تحصیل در آمریکا با شما به اشتراک می‌گذارند.

مهاجرت تحصیلی به آمریکا؛ فرصتی برای حضور در سیستم آموزشی برتر جهانی

در این مقاله به بررسی شرایط و مراحل اپلای کردن به دانشگاه‌های ایالات متحده پرداختیم تا بدانیم «چگونه از دانشگاه های امریکا پذیرش بگیریم». برای اخذ پذیرش از دانشگا‌ه‌های این کشور در قدم اول باید لیستی از بهترین مراکز آموزشی به همراه برنامه‌های درسی ارائه شده در هر دانشگاه آماده کنید. تصمیم‌گیری برای انتخاب بهترین مقصد با در اختیار داشتن لیستی کامل از دانشگاه‌های آمریکا راحت‌تر انجام می‌شود.

بعد از انتخاب رشته و دانشگاه برای آماده‌سازی و ارسال مدارک اقدام کنید. ریزنمرات مقطع قبلی، گواهی شرکت در آزمون زبان انگلیسی و gmat  را به همراه مدارکی مثل رزومه، انگیزه‌نامه و توصیه‌نامه برای دانشگاه ارسال کنید. پیشنهاد می‌کنیم برای افزایش شانس اخذ پذیرش از آمریکا حتما به بیش از یک دانشگاه، درخواست ارسال کنید. بعد از ارسال مدارک به دانشگاه و پرداخت اپلیکیشن فی باید منتظر پاسخگویی دانشگاه باشید. اگر سوالی در‌مورد هر یک از مراحل اپلای کردن به دانشگاه‌های آمریکا دارید، از مشاوران موسسه آکادمی اپلای بپرسید تا در سریع‌ترین زمان ممکن پاسخگویتان باشیم.

دیدگاه‌ها

  • هنوز دیدگاهی برای این صفحه ثبت نشده است. دیدگاه اول را ثبت کنید.
  • افزودن دیدگاه

    به زودی همکاران و مشاوران ما با شما تماس میگیرند