یکی از اولین چالشهای پیش رو برای مهاجرت تحصیلی تمکن مالی است. تمکن مالی مدرکی است که بهوسیله آن به کشور مقصد نشان میدهید که توانایی تامین هزینههای زندگی در آن کشور را دارید. همه کشورها برای صدور ویزا یک مبلغ حداقلی جهت اثبات تمکن مالی تعیین میکنند که هرچه تمکن شما از این میزان حداقل بیشتر باشد، شانستان برای اخذ ویزا بیشتر میشود. کشورهایی هم هستند که شرایط مهاجرت تحصیلی بدون تمکن مالی را دارند. در ادامه این مطلب به روشهای مهاجرت تحصیلی بدون تمکن مالی و شرایط و مدارک لازم آن خواهیم پرداخت.
تمکن مالی درواقع یک گزارش از گردش حساب و سایر منابع مالی شما است که باید به کشور مقصد ارائه شود و تأثیر مستقیمی روی پذیرشتان دارد. کشورهای مهاجرپذیر باتوجه به میانگین هزینههای اساسی زندگی، معمولاً یک میزان حداقل برای تمکن مالی تعیین میکنند تا به این وسیله توانایی فرد برای برآمدن از پس هزینههای زندگی در آن کشور اثبات شود.
روشهایی برای دریافت ویزای تحصیلی بدون تمکن مالی وجود دارد که در ادامه به آنها میپردازیم:
یکی از این روشها بورسیه فول فاند است. در این روش تمام هزینههای تحصیل و زندگی به طور کامل توسط دانشگاه پرداخت میشود. دریافت فول فاند یا تحصیل رایگان کار آسانی نیست، اما غیرممکن هم نیست. اکثر دانشگاههای دولتی کشورهای مختلف تعداد محدودی بورسیه فول فاند را به دانشجویان واجد شرایط ارائه میدهند. کافی است این دانشگاهها را بشناسید و برای اخذ بورسیه بدون تمکن مالی اقدام کنید. البته رقابت شدیدی میان دانشجویان برای اخذ این نوع بورسیه وجود دارد.
برای بررسی نحوه دریافت ویزای دانشجویی روی لینک کلیک کنید.
یکی دیگر از روشهای مهاجرت تحصیلی بدون تمکن مالی، دریافت بورسیههای تحصیلی است. به جزء فول فاند انواع دیگری از بورسیه هم وجود دارد که دانشجویان میتوانند از آنها استفاده کنند. مانند parital fund که درصدی از هزینههای تحصیل را پرداخت میکند یا ماهیانه مبلغ مشخصی به دانشجو میدهد. این نوع بورسیه کلیه هزینههای دانشجو را برعهده نمیگیرد، اما کمک بسیار خوبی برای او بهحساب میآید.
بورسیه عادی یا فلوشیپ تحصیلی هم یکی دیگر از گزینههای اخذ ویزای تحصیلی بدون تمکن مالی است. این نوع بورسیه برای تشویق افراد به ادامه تحصیل اعطا میشود، اما شرایط خاصی دارد و هرسال هم باید تمدید شود. بسته به مقطع تحصیلی میزان این بورسیه متفاوت است و در مواردی حتی هزینههای زندگی را هم شامل میشود. باید توجه داشته باشید که مهاجرت به کانادا از طریق تحصیل یکی از بهترین گزینه ها برای مهاجرت تحصیلی میباشد.
وام تحصیلی کمکهزینهای است که از طریق یک بانک یا یک مرکز خصوصی مستقیماً بهحساب دانشگاه واریز شده و فقط شهریه و هزینههای تحصیلی دانشگاه را شامل میشود. این روش هم یکی از راههای مهاجرت تحصیلی بدون تمکن مالی است که البته معمولاً وجود یک ضامن برای اخذ این نوع وامها الزامی است.
نکتهٔ مهم: در بیشتر کشورها دانشجویان بینالمللی امکان دریافت وام دانشجویی را ندارند.
شرایط اخذ ویزای تحصیلی بدون تمکن مالی برای هر کشور متفاوت است و شما باید قبل از هرگونه اقدام، شرایط دانشگاههای مقصد را به طور دقیق بررسی کرده و از بین آنها گزینهای را که بیشترین تناسب را با شرایط شما دارد انتخاب کنید. سپس، مدارک لازم را جمعآوری کرده و برای دانشگاه بفرستید.
بعد از انجام این مراحل باید منتظر اعلام فهرست پذیرفتهشدگان از سوی سفارت باشید و در روز مصاحبه مدارک لازم را به دانشگاه ارائه دهید. دانشگاه مقصد بعد از بررسی مدارک، ویزای تحصیلی شما را صادر میکند. لازم به ذکر است که اعتبار این ویزا به مدتزمان آموزش شما بستگی دارد.
هنگام انتخاب کشور مقصد برای اخذ بورسیه بدون تمکن مالی به شرایط گپ تحصیلی دقت کنید. مثلاً برای تحصیل در آلمان، انگلیس یا کانادا نباید بیشتر از ۳ سال از پایان تحصیلات شما گذشته باشد، ولی گپ تحصیلی در دانمارک و اتریش و هلند اهمیت چندانی ندارد.
برای بررسی هزینه ویزای دانش آموزی استرالیا روی لینک کلیک نمایید.
آکادمی اپلای بهصورت تخصصی در زمینه مهاجرت تحصیلی و اعزام دانشجو به خارج از کشور فعالیت دارد و با معتبرترین دانشگاههای جهان قرارداد و ارتباط دارد. موسسهٔ ما کلیهٔ مراحل اخذ پذیرش و مهاجرت تحصیلی بدون تمکن مالی را برای شما انجام میدهد.
برای دریافت مشاوره تخصصی و خدمات دریافت پذیرش تحصیلی با فاند و فول فاند در مقاطع مختلف میتوانید با کارشناسان ما در ارتباط باشید.