ویزای دانشجویی

ویزای دانشجویی نوعی سند مهاجرتی قانونی است که توسط کشور دیگری برای دانشجویان صادر می‌شود و به آن‌ها اجازه می‌دهد برای مدت معینی تحصیل کنند. این نوع ویزا، امکان تحصیل دانشجویان در کالج‌ها، دانشگاه‌ها و موسسات تخصصی را فراهم می‌کند. نکته حائز اهمیت در رابطه با ویزای دانشجویی این است که نوعی ویزای غیر مهاجرتی محسوب می‌شود، به این معنا که دارندگان آن باید قوانین خاصی را برای حفظ وضعیت خود و اقامت در کشور مقصد رعایت کنند.

ویزای دانشجویی چه مزایایی دارد؟

ویزای دانشجویی دارای مزایای زیادی است که از مهم‌ترینِ آن‌ها می‌توان به فرصت زندگی و تحصیل در بهترین کشورها و دانشگاه‌های برجسته جهان اشاره کرد. همچنین، این ویزا امکان رفت و آمد به وطن را در طول مدت تحصیل به فرد می‌دهد. برخورداری از امکان کار در حین دوره تحصیلی نیز دیگر مزیت مهمِ این نوع ویزاست.

کشورها

ویزای دانشجویی چیست؟

ویزای دانشجویی امکان تحصیل افراد را پس از دوره دبیرستان فراهم می‌کند. نکته قابل‌توجه در رابطه با ویزای دانشجویی این است که به طور خودکار و فقط به این دلیل که فرد در یک مرکز آموزشی پذیرفته شده‌است اعطا نمی‌شود. در واقع شما باید به یکی از مراجع اعطا کننده ویزا درخواست بدهید. در برخی موارد، ممکن است بتوانید مستقیماً از طریق کالج یا دانشگاهی که قصد تحصیل در آن را دارید درخواست ویزای خود را ارائه دهید. دلایل زیادی وجود دارد که افراد، کشور دیگری را برای تحصیل انتخاب می‌کنند. در حالی که برخی تمایل دارند به برنامه‌ها و دوره‌هایی دسترسی داشته باشند که در کشور خودشان در دسترس نیست، برخی دیگر ممکن است برای تجربه دیدگاه‌های متفاوت، آموزش یک زبان جدید و ادغام شدن در فرهنگ کشور مقصد، به دنبال اخذ ویزای دانشجویی باشند. غالبِ کشورها دانشجویان را قبل از شروع تحصیل ملزم به دریافت ویزای ویژه می‌کنند.

مدارک لازم برای اخذ ویزای دانشجویی

اینکه برای دریافت ویزای تحصیلی به چه مدارکی نیاز دارید و چقدر باید هزینه کنید، کاملا به کشور مقصد و همچنین دانشگاهی که قصد تحصیل در آن را دارید، بستگی دارد. با این حال برخی موارد ضروری برای اخذ ویزای دانشجویی به شرح زیر است:

  1.  پاسپورت معتبر: برای برخی کشورها، اعتبار ۶ ماهه پاسپورت کفایت می‌کند اما برای برخی دیگر لازم است پاسپورتی با مدت اعتبار بالاتر داشته باشید. توصیه می‌شود قبل از اقدام پاسپورت جدیدی بگیرید تا نگرانی بابت تمدید نداشته باشید.
  2.  نامه پذیرش تحصیلی از کالج یا دانشگاه مورد نظر: برخورداری از این نامه جهت اخذ ویزای دانشجویی الزامی است.
  3.  مدارک هویتی متقاضی: این مدارک، شناسنامه، کارت ملی و ترجمه رسمی آنها را شامل می‌شود.
  4.  مدرک دیپلم و ریز نمرات: این دو باید ترجمه رسمی شده باشند. توصیه می‌شود پیش از اقدام به ترجمه، در مورد زبان مورد تایید دانشگاه مورد نظرتان اطمینان حاصل کنید.
  5.  مدرک پیش دانشگاهی: این مدرک نیز می‌بایست ترجمه رسمی شده و ارائه شود.
  6.  مدرک زبان: مدارکی چون تافل، آیلتس و برخی دیگر برای اخذ ویزای دانشجویی ضروری هستند. اینکه شما کدام یک از این مدارک را نیاز دارید، به دانشگاه مورد نظرتان بستگی دارد.
  7.  انگیزه‌نامه: SOP یا انگیزه‌نامه برای ویزای دانشجویی، در واقع بیانیه‌ای است که در آن نشان می‌دهید برای تحصیل در دانشگاه مورد نظرتان واجد شرایط هستید.
  8.  توصیه نامه: گرفتن توصیه‌نامه از دانشگاه‌ها و اساتید قبلی‌تان، می‌تواند یک سند معتبر برای اخذ ویزای تحصیلی و قبولی در دانشگاه مورد نظرتان باشد.

مشاوره رایگان در خصوص درخواست ویزای دانشجویی

تیم آکادمی اپلای به عنوان یک مرجع قابل اعتماد و حرفه‌ای برای مشاوره در زمینه ویزای تحصیلی و دانشجویی تلاش می‌کند که متقاضیان این نوع ویزا را در مسیر درست قرار دهد. داوطلبانی که به دنبال شروع مسیر تحصیلی در کشورهای خارجی هستند، می‌توانند از خدمات مشاوره رایگان و متناسب با شرایط و نیازهای شخصی‌شان برخوردار شوند. تیم ما از مشاورینی تشکیل شده است که با دانش گسترده در زمینه انواع ویزا مهارت‌های زبانی و فرآیندهای تحصیلی، به شما کمک می‌کنند که بهترین تصمیم ممکن را بگیرید. در صورتی که به دنبال راهی برای آغاز سفر تحصیلی خود در کشورهای خارجی هستید، با آکادمی اپلای تماس بگیرید و مطمئن باشید که در این مسیر مطمئن و موفق قدم خواهید برداشت.
آدرس

نام و شماره همراه خود را وارد کنید تا کارشناسان ما در اسرع وقت با شما تماس بگیرند.